TRIVSEL REGLER

INPASSERING

Vid inpassering måste varje enskild medlem använda sig av sin egen nyckelbricka och checka in via incheckningsskärmen innan påbörjad träning. Det är ej tillåtet att släppa in icke-medlemmar i Hälsoverkets lokaler. Gäst och provträning är endast tillåtet under bemannad tid och anmäls via receptionen innan påbörjad träning. Medlemskontroller sker regelbundet.

LOKALER

LOKALER Endast inomhus skor får användas i våra lokaler. Vikter/utrustning skall ställas tillbaka på sin rätta plats och all gymutrustning ska behandlas med försiktighet så inte skada kan uppkomma eller onödigt störande/släppande av vikter sker. Vi torkar av den utrustning och de maskiner vi använt efter oss. Barn får av säkerhets skäl ej vistas i gymmet eller våra passlokaler. Det är tillåtet för barn att sitta i våra soffhörnor under tiden du tränar. Djur får ej vistas i våra lokaler. För din och våran säkerhet är våra lokaler kameraövervakade. Stöld och skadegörelse polisanmäls.

DOPING

Vi tar avstånd från all doping och medlemmen kommer stängas av vid en fällande dom utan möjlighet till ekonomisk kompensation. Vi har även rätt att stänga av medlemmar som vid visad misstanke om bruk/försäljning av droger eller doping.

FÖR ALLAS TRIVSEL

Tänk på hygienen. Tvätta och byt dina träningskläder ofta för att minska risken för stark svett lukt. Använd sparsamt med parfym/hårspray med hänsyn till allergiker. Vi lägger stor vikt i att våra lokaler är rena och fräscha. Släng använt papper, snus och annat skräp direkt i sopkorgen! Pantburkar slängs i avsedda pantburks korgar.